به گزارش روابط عمومی شرکت آب جنوب شرق تودیع و معارفه مدیرعامل جدید شرکت آب جنوب شرق با حضور معاونین و مدیران ارشد سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد.

در این آیین ضمن قدردانی از تلاش‌ها و خدمات ارزنده مهندس علی مکاری بهبهانی در دوران مسئولیت‌ وی ،از زحمات ایشان در ارتقای عملکرد و توسعه فعالیت های شرکت تقدیر به عمل آمد.

 

حاضران در این مراسم ضمن اشاره به نقش مؤثر مدیران در پیشبرد اهداف سازمانی بر اهمیت مدیریت صحیح منابع آب و بهره وری تأکید کردند.

 

در ادامه: مهندس هادی راشدی به عنوان مدیر عامل جدید شرکت آب جنوب شرق منصوب شد.

 

مهندس راشدی: از مدیران خوشنام و با سابقه مجموعه کارکنان آب جنوب شرق هستند که سال ها به عنوان مدیر تاسیسات آبرسانی بندر امام خمینی (ره) مشغول فعالیت بودند.

 

معاونین و مدیران ارشد سازمان آب و برق خوزستان نیز با تبریک انتصاب جدید حمایت خود را از اقدامات اصلاحی و توسعه ای را اعلام کردند.

 

در پایان مراسم با تقدیم لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود  به علی مکاری بهبهانی اهدا و آغاز رسمی مسئولیت‌ هادی راشدی اعلام شد.